Avantajele amenajarii uni teren cu gazon sintetic

 

Gazonul sintetic de fotbal are cateva avantaje fata de cel natural. In timp, costurile pentru intretinere sunt mult mai mici fata de o suprafata naturala. Acest tip de gazon este recunoscut si datorita faptului ca se usuca mult mai repede. Unul dintre cele mai importante atuuri este si faptul ca un gazon sintetic nu va avea niciodata denivelari sau gropi.

 

  1. reduce riscul accidentarilor.Protejeaza pielea si ncheieturile in cazul caderii jucatorilor;
  2. aspect identic sau chiar mai bun decat gazonul natural;
  3. mareste calitatea jocului: rostogolirea mingii, respective viteza rostogolirii etc;
  4. durabilitate – rezista tuturor anotimpurilor si deasemenea are o viata de peste 10 ani, chiar in conditii de uz zilnic;
  5. nu prezinta impact negative asupra mediului: nu contine fier, deci nu influenteaza negative pamantul sau apa, deasemenea rezista:caldurii,mizeriei, energiei statice, zgomotului etc.;
  6. culoare rezistenta: multumita stabilitatii UV crescute culoarea rezista peste 10 ani, chiar daca este expus permanent la soare;
  7. instalare usoara, intretinere si mai usoara pentru crearea/intretinerea unui teren perfect;

 

 

 

 Scoala de fotbal AS Voinicelul

Scoala de fotbal A.S. Voinicelul a luat fiinta in anul 1980 in cadrul Clubului Copiilor nr.3 si are ca scop selectionarea, initierea, pregatirea si introducerea celor mici in tainele sportului, mai cu seama al fotbalului.

Pregatirea copiilor se face pe grupe de varste ( 5 ani - 12 ani) de catre antrenori, posesori ai lientei UEFA B, antrenori cu experienta si cu pregatirea necesara formarii viitorilor jucatori de fotbal.

Obiectivele scolii noastre sunt :

- Dezvoltarea fizica si armonioasa a organismului si mentinerea unei stari optime de sanatate.
- Dezvoltarea calitatilor motrice 
- Integrarea in colectivitate.
- Atragerea copiilor spre jocurile de miscare.
- Descoperirea de noi talente.

Totodata scoala noastra se ocupa cu pregatirea individualizata in care se perfectioneaza tehnica individuala, pasarea mingii, coordonare, conducerea si lovirea mingii. Astfel copiii avand posibilitatea de a lucra cu antrenor personal si a-si corecta sau perfectiona anumite procedee si elemente tehnice.


In aceasta perioada se fac inscrieri la grupele de varsta 2007,2006 si 2005.

Antrenamentele in aceasta perioada se desfasoara in sala.

Pentru mai multe informatii: prof.Banu Marian-0723.241.836

 

 

 

 

 

 

Gazonul artificial se dovedeste a fi solutia ideala in amenajarea terenurilor sintetice sportive de orice fel dar in special cele de fotbal. Iarba sintetica este considerata a fi cea mai buna alternativa pentru a inlocui iarba naturala. Iarba artificiala este un material din ce in ce mai utilizat in constructia terenurilor de sport, iar avantajele folosirii acesteia sunt urmatoarele: